Home » CICLUL PRIMAR

CICLUL PRIMAR

Din anul 2014, in cadrul Seminarului Teologic Ortodox s-a infiintat ciclul primar, pentru fiecare an scolar, functionand cu o clasa.

Seminarul Teologic prin dobandirea ciclului primar in obladuirea sa,  isi propune initierea scolarilor intr-un mediu de educatie altfel decat propune societatea, urmarind si intiparirea in suflet credinta celor sfinte!

Ciclul primar urmareste sa raspunda intereselor sociale si comunitare, sa asigure pentru fiecare copil de varsta scolara conditii optime de dezvoltare fizica si intelectuala, potrivit finalitatilor invatamantului primar.

Crearea unui mediu de instruire bazat pe respect si principii morale si democratice, educarea fiecarui copil in functie de particularitatile de varsta si individuale sunt ale aspecte importante ale ciclului primar.

Seminarul ofera sali de clasa dotate si amenajate conform standardelor, asigura studierea a doua limbi straine : limba germana si limba engleza-optional; ofera posibilitatea de a servi masa la pranz si a fi supravegheat in efectuarea temelor pana la ora 16:00( after-school), precum si activitati extrascolare care asigura formarea personalitatii si a unor deprinderi moral crestine.

Are cadre didactice foarte bine pregatite profesional si metodic, preocupate permanent pentru perfectionare si formare continua.

Pentru anul școlar 2019-2020 înscrierea la clasa pregătitoare se va face conform metodologiei aprobate de MEN, vă prezentăm proiectul calendarului privind înscrierea elevilor în învățământul primar

Calendar si metodologie admitere